Mini set za njegu kose

Ovaj set je savršen za svakoga tko želi svojoj kosi pokloniti malo pažnje.

30.00 KM

KATEGORIJA: TAGOVI , , ,

Mini set za njegu kose

Ovaj set je savršen za svakoga tko želi svojoj kosi pokloniti malo pažnje.

30.00 KM

KATEGORIJA: Tags , , ,

Predstavljamo vam naš set koji se sastoji od našeg vrhunskog šampona za rast kose i spreja za hidrataciju – za savršenu kombinaciju koja će pružiti vašoj kosi sve što joj treba za sjaj i zdravlje.
– Šampon za rast kose je bogat prirodnim sastojcima poput mente, ruzmarina, zelenog čaja koji će pomoći u jačanju korijena kose i potaknuti njen rast. Njegova bogata i svilenkasta tekstura dubinski čisti vlasište, ostavljajući kosu čistom i osvježenom.
– Sprej za regeneraciju kose je ključni korak u vašem tretmanu za kosu. Napravljen je od prirodnih sastojaka koji će prodrijeti duboko u kosu i obnoviti je iznutra. Ovaj sprej će ne samo nahraniti i hidratizirati kosu, već će joj i dati sjaj i mekoću kakvu ste oduvijek željeli.
Kombinacija našeg šampona za rast kose i spreja za dubinsku regeneraciju kose ne samo da će oživjeti vašu kosu, već će vam dati i osjećaj užitka u svakom korištenju.

Uputstvo za korištenje šampona:  2-3 ml šampona nanijeti na mokru kosu, nježno utrljati, ostaviti da djeluje 3-5 min.
Temeljito isprati.

Uputstvo za korištenje spreja: Nakon šamponiranja podijeliti kosu u 2-3 sekcije. Nanijeti proizvod sa udaljenosti od 20 cm, 2-3 potiska po sekciji. Kosu osušiti i lagano isfenirati da bi se sprej u potpunosti aktivirao. Pri pretjeranom nanošenju, proizvod može umastiti kosu.

 

Upozorenje: Čuvati van dohvata djece i na sobnoj temperaturi!

Količina

Šampon 200 ml
Sprej 120 ml

Proizvođač

Denny d' Silva

Shopping Cart
Mini set za njegu kose
30.00 KM